22/4 lunch

Jag vill dö! Sitter i väntrummet med morsan. Armen gör svinont och mamma håller mig i handen, så där som när man var liten. Jag håller på att böla som en liten unge och då ser jag en tjej lite längre bort. Som tittar på mig! Det är inte varje dag! Som en tjej kollar in mig, men jag såg att hon kollade in mig. Sådär i smyg, som jag själv brukar göra. Fräknar hade hon. Ljusa fräknar. Så ropas hennes namn upp: Klara. Klara. Och då kommer jag på mig. Att jag håller min mamma i handen! Hallå! Etta på tönt-toppen, helt ohotad: Ossi Lindström! Jaja, det är väl lika bra att bränna alla sina chansen på samma dygn. Läkaren kollade min arm, den var bruten, någon handledsfraktur eller vad hon sa. Jag ska opereras i kväll. Får inte äta något (mamma hade lovat att vi skulle äta på Mcdonalds efter sjukan, men nu är ju det kört) och jag är redan ashungrig. Snusa får jag inte heller göra tydligen. Morsan tyckte att det spelade ju ingen roll eftersom jag inte snusar. Men det gör jag ju. Bara det att hon inte vet. Så nu skulle jag vilja ha:

  1. En fet big mac
  2. En fet snus
  3. En hel arm
  4. En söt tjej med fräknar (Maja är ju redan körd. Hon med fräknar också i och för sig, eftersom hon tror jag är värsta morsgrisen).

Istället får jag:

  1. Dricka lite vatten eller te.
  2. Ja, det var väl ungefär vad jag får. Och sitta här och blogga i ett pissigt väntrum, tills jag kommer till mitt rum där jag ska ligga.
En blond flicka sover i en säng med gröna lakan
Smygfoto på Klara