22/4 lunch

Jaha. Här ligger man. I ett litet sjukhusrum för två sjukisar. Men det är bara jag och pappa. Min mage sågar på och det känns helt tomt där inne. Precis som det är också. Noll mat. Ändå är jag inte hungrig, bara tom. Pappa är mätt för han åt lunch nyss. Jag har blindtarmen. En blind liten tarm som ligger och sabbar hela mitt inre. En blind tarm. Ser det framför mig. Hur den famlar runt i mörkret och bara gnager runt inne i mig, biter i allt, så känns det. Jag ska opereras i eftermiddag.

Sövas. Tänk om jag får mens under operationen?! För blindtarmen ligger ju där nere någonstans. Får jag ha trosor på mig? Tänk om jag ska ligga där med musen i vädret och alla tittar på den och skrattar, för att den är så barnslig och inte alls sådär som vanliga fjortisar har. De kanske tar bilder och lägger ut på nätet? Under rubriken nakenråtta. Och så får jag mens mitt i alltihop säkert. Det bara sprutar blod över alla läkarna och syrrorna, de får skydda sig med handskar och handdukar och jag bara ligger där helt sovande och sprutar blod omkring mig. En blodfontän från nakenråttan. Nu kommer en sjuksyrra, fortsätter sen!

PS 1: När jag satt där hos doktorn med min onda mage frågade han om jag debuterat! Vadå debuterat? Skrivit en roman eller? Nej, debuterat sexuellt. Han trodde jag var på smällen doktorn. Jag som inte ens har hår på musen! Jag som bara kysst en och en halv kille. Lite coolt ändå. Jag såg ut som en som hade gjort det. Men det var ju ingen bebis, det var en blindtarm.

PS 2: Söt kille i väntrummet. Han såg lite ledsen ut. Gulligt. Han hade liksom alla coola kläder och sånt, men höll sin mamma i handen. Sånt gillar jag!

Mörkhårig kille som vilar huvudet på mammas axel
Smygfoto Ossi väntrum
En såg
Såg